blog | werkgroep caraïbische letteren

EroScripta schrijfwedstrijd

Doe mee met de uitdaging en meet jezelf met andere getalenteerde erotische schrijvers! Stuur een erotisch verhaal of gedicht in voor de EroScripta Schrijfwedstrijd en wellicht nemen wij je verhaal of gedicht op in het EroScripta Boek. Kijk snel hoe de opdracht luidt en hoe je mee doet!

Gebruik deze foto als inspiratie. Vertel het verhaal achter deze foto zoals jij het voor je ziet en neem je lezer mee in een erotische droom. Je verhaal mag minimaal 2500 en maximaal 3500 woorden bevatten. Als je een gedicht instuurt mag dit maximaal 500 woorden bevatten. Rijm en metriek is optioneel en mag je naar eigen inzicht toepassen.

Stuur jouw verhaal of gedicht uiterlijk 31 augustus 2015 op naar eroscripta@gmail.com met als onderwerpregel ‘EroScripta schrijfwedstrijd’. We verwachten je inzending in een Word document, lettertype Arial 10pt, regelafstand op 1,5 regel. Vergeet niet om de naam waaronder je schrijft – hetzij jouw eigen naam of een schuilnaam – in het document te vermelden. EroScripta zal alleen de in het document genoemde naam gebruiken en jouw contactgegevens nooit zonder jouw toestemming aan derden prijsgeven.

Door je verhaal of gedicht in te zenden ga je akkoord met een eventuele publicatie in het EroScripta Boek, onze website en het erotisch jaaroverzicht van Uitgeverij Aspekt.

 

 

De regels voor deelname aan de EroScripta Schrijfwedstrijd

1. Je moet ouder dan 18 zijn om mee te doen.

2. Het verhaal of gedicht moet van jou zijn.

3. Je verhaal of gedicht is niet eerder gepubliceerd.

4. Een verhaal moet tussen de 2500 – 3500 woorden zijn.
Een gedicht mag maximaal 500 woorden bevatten. Het verhaal of het gedicht moet geïnspireerd zijn door de bovenste foto in dit bericht.

5. Verhalen of gedichten met onderwerpen die bij de wet verboden zijn worden direct afgekeurd. Denk hier aan pedofilie, incest, seks met minderjarigen of dieren en verkrachting.

6. Verhalen of gedichten moeten erotisch van aard zijn, maar mogen gecombineerd worden met ieder ander genre, bijvoorbeeld drama, horror, romantisch, thriller, comedy, sci-fi, etc.

7. Je inzending moet uiterlijk 31 augustus 2015 zijn ontvangen op eroscripta@gmail.com.

8. Je verhaal of gedicht stuur je in met een Word document, lettertype Arial 10pt en regelafstand 1,5.

9. De keuze van 10 verhalen of gedichten door de jury is definitief; er kan niet over gediscussieerd worden.

10. De keuze door stemmen van het winnende verhaal of gedicht door het publiek is definitief; er kan niet over gediscussieerd worden.

11. De winnaar maken wij bekend tijdens de prijsuitreiking op de workshop-dag 17 oktober 2015.

12. Deelname aan de wedstrijd zie wij als toestemming voor eventuele publicatie van jouw verhaal of gedicht in het EroScripta Boek, op de website van EroScripta en in het erotische jaaroverzicht van Uitgeverij Aspekt. Deelnemers behouden natuurlijk alle rechten op hun verhaal of gedicht.

 

 

Jury

EroScripta is trots op de ervaren jury, die de tien beste inzendingen selecteert in consensus. De leden van de vakjury zijn:

Willem van Batenburg: scenarioschrijver, producent en regisseur van cultfilms als Pruimenbloesem, Een Schot in de roos en Lustvulkaantjes. Daarnaast schreef hij lange tijd porno-erotische verhalen voor de roemruchtige uitgeverij Biofot; tegenwoordig publiceert hij bij Uitgeverij Aspekt. Zijn meest recente publicaties zijn Het komt allemaal weer omhoog en De Nieuwe Condoomvertellingen. Willem viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum in het vak!

Perry Pierik: gepromoveerd historicus en verdienstelijk auteur van een groot aantal boeken in zijn vakgebied. Hij is directeur-uitgever van Uitgeverij Aspekt. Naast schrijven en het uitgeversvak, is Perry ook een verdienstelijk schilder.

Antoinette is oprichter en eigenaar van EWA Nederland, een organisatie die zich inzet voor de (amateur) erotische schrijver en blogger. Met workshops en bijeenkomsten helpen de leden elkaar het schrijven te verbeteren en te ontwikkelen. Naast de bijeenkomsten organiseert Antoinette de jaarlijkse schrijfmarathon. Haar eigen verhalen, geschreven onder haar pseudoniem, zijn in diverse Engelstalige boeken gepubliceerd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Prijs

Wil je graag je verhaal of gedicht gepubliceerd zien in een boek? Dan moet je zeker meedoen en je verhaal of gedicht insturen. Want dat is de prijs voor de tien beste inzendingen, geselecteerd door de vakjury. Het EroScripta Boek is verkrijgbaar op 17 oktober 2015 en daarna en wordt uitgegeven door Uitgeverij Aspekt.

De winnaar

De schrijver van het winnende verhaal of gedicht wint twee toegangskaart voor het Bal Masqué, het gemaskerd bal dat ‘s avonds wordt gehouden. Naast publicatie in het EroScripta Boek wordt de inzending ook opgenomen in het erotisch jaaroverzicht van Uitgeverij Aspekt, dat met een behoorlijke oplage wordt verspreid. Daarnaast stellen de sponsors verschillende spannende goodies ter beschikking, maar dat blijft nog even een verrassing!

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter