blog | werkgroep caraïbische letteren

ELLA!: Denise Janah speelt en zingt leven en muziek van Ella Fitzgerald

Op zaterdag 31 oktober, om 20:15 uur speelt en zingt Denise Jennah het leven en de muziek van El;la Fitzegerald in theater De Lievekamp in Oss.

Denise Jannah
Denise Jannah kruipt in een boeiende theatervoorsteling over haar leven en muziek in de huid van Ella Fitzgerald, de First Lady of Song. De regie zowel het script zijn van regisseur Jorgen Tjon A Fong (Urban Myth). Met Danny van Kessel op piano en Pieter Althuis op bas.

Enkele quotes uit het publiek:

–…We zijn ontroerd. Geraakt. Het leek of we de hemel binnen kwamen toen de deuren van de zaal opengingen hebben we haar nooit in het echt gehoord. Tot vandaag.. Daar stond Ella en zong. De tranen sprongen in mijn ogen. Ook mijn man Arie was ontroerd. Wij zijn al zoveel jaar fan van Ella. We hebben heel veel platen. Helaas hebben we haar nooit in het echt gehoord. Tot vandaag! (Maya Gonlag)

–Denise Jannah is ELLA! Not only was she channeling Miss Fitzgerald last night–at the premiere of her one-woman tribute, she also brought the spirit of Louis Armstrong to the sold-out Podium Mozaiq…..star power that had me bursting into tears at one point and happily joining in the standing ovation afterwards; this show MUST travel. Bravo! (Journaliste Joan Gannij)

–A fascinating portrait by an amazing woman and artist! (Laura Hassler )

— … ik had kippenvel!!!!!! en ik denk velen met mij! Deze voorstelling is een ABSOLUTE aanrader en ALS hij bij u in een theater in de buurt is………………. DON”T MISS IT!
(Imro Nielsson)

— Is een must-see. Denise Jannah transformeert in Ms Ella. Anderhalf uur hang je aan haar lippen. Haar versie van Nature Boy is ijzingwekkend mooi. Ja, er werd zelfs een traantje weggepinkt tijdens de voorstelling…… (Pearl Dias)

Theater De Lievekamp
Raadhuislaan 14, 5341 GM Oss

 

Op zaterdag 24 oktober zingt Denise Jannah vanaf 19.00 uur Surinaamse gedichten op de 6de Caraïbische Letterendag in het Amsterdamse Tropenmuseum. Voor het volledige programma klik hier

 

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter