blog | werkgroep caraïbische letteren

Eerste expositie G’Art

door Astrid Currie

“Mijn schilderskunst is ontstaan doordat ik mijn emoties en creatieve energie vorm wilde geven. Mijn werk is kleurrijk en expressief, dan weer rustig en ingetogen. Ik stel de toeschouwer in de gelegenheid zelf in te vullen. Het gaat om zien en voelen.”

Aldus de ‘jonge’ kunstenaar Gerda Versteeg in de uitnodiging voor haar eerste expositie die afgelopen zondag in besloten kring werd gehouden. Gerda is geboren in Paramaribo en is zes jaar geleden begonnen met het volgen van verschillende workshops. Ze heeft toen haar passie voor het schilderen ontdekt. Gerda is een hobbyist die haar emoties in haar schilderijen kwijt kan.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd in aanwezigheid van een dertigtal vrienden en familie de expositie geopend. Het werd een warme en zeer geslaagde middag bij goede vrienden thuis. Het was voor Gerda een geweldig moment omdat ze, zoals ze zelf aangeeft, niet wist hoe haar schilderijen zouden overkomen bij het publiek. Gezien de enthousiaste reacties verwacht ik dat we nog vaker van Gerda zullen horen in de toekomst!

1 comment to “Eerste expositie G’Art”

  • Mama ik vind jou schilderijen prachtig, maar dat wist je al <3

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter