blog | werkgroep caraïbische letteren

Donner Schrijfwedstrijd op eerste avond Schrijversgroep ’77

Op woensdag 30 januari aanstaande heeft de Schrijversgroep ’77 haar eerste thema-avond voor dit nieuwe jaar.

 

Allereerst zal de heer Johan Roozer informatie verschaffen over de Trefossastichting. Daarna zal de heer Antoon Sisal die de Trefossaprijs 2019 in ontvangst heeft mogen nemen, zijn ervaring met ons delen.

Verder zal de Trefossalezing 2018 van de heer Albert Ramdin in boekvorm verkrijgbaar zijn. De heer Ramdin zal aanwezig zijn voor het signeren. Het boek kost SRD 50,= Het is mogelijk de ontbrekende nummers uit deze reeks voor u na te bestellen.

Dhr S. Sombra zal iets vertellen over het gedicht ‘Koroni Kawina’ van Michael Slory.

Na de pauze zal mr. Carlo Jadnanansing, voorzitter van de Stichting Don Walther Fonds vertellen over de doelen van het Fonds en de Donner Schrijfwedstrijd.

Hilde Neus zal als juryvoorzitter ingaan op briefconstructie, waarna Jerry Dewnarain zelf zijn inzicht op het verhaal zal belichten. [zijn inzicht belichten?]

Het winnende verhaal Jonah van Willem Goedschalk zal alleen op deze avond voor de speciale prijs van 80 srd verkrijgbaar zijn.

Onze reguliere boekentafel zal aangevuld worden met vele publicaties.Vul uw boekencollectie aan! Boeken krijgen waarde als collector ‘s items.

De toegang is vrij, maar wij stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs.

Datum: woensdag 30 januari 2018

Inloop: 19:30u (vanaf half acht)

Start: 20:00u

Locatie: Tori Oso, Frederik Derbystraat #76

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter