blog | werkgroep caraïbische letteren

Doekhie ontvangt schrijver roman Hindostaanse immigratie

De schrijver van de roman over Hindostaanse immigratie, Safdar Zaidi, is van plan om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie in november in Suriname. Dit deelde hij vandaag mee aan de zaakgelastigde Chantal Doekhie op de Surinaamse ambassade in Den Haag.

Safdar Zaidi

Schrijver Safdar Zaidi op bezoek bij Surinaamse zaakgelastigde in Nederland, Chantal Doekhie. Links literair agent Mitra Rambaran

Zaidi bracht een bezoek aan de Surinaamse diplomaat en overhandigde haar een exemplaar van de roman. Hij was vergezeld van zijn echtgenote Laila Syed en literair agent Mitra Rambaran. Zij boek is in 2013 in Nederland gepubliceerd.

De suiker die niet zoet was

De Surinaamse editie

Rambaran deelt Starnieuws mee dat Zaidi voor de Surinaamse versie van het boek wordt begeleid door publicist Robby (Rappa) Parabirsing. Volgens planning komt dat boek rond de Onafhankelijkheidsdag uit. Aangezien het boek voor een belangrijk deel zich in Nickerie afspeelt, zal ook dat district worden aangedaan voor een presentatie van de roman.

Mitra Rambaran Rappa

Mitra Rambaran en Rappa

 

[van Starnieuws, 15 juli 2014]

Mitra Rambaran

Het boek werd eerder aangeboden aan Radjen Baldew, voorzitter van Stichting Hindoe Media Suriname in Khazana, Paramaribo Suriname. Links Chan Choenni die vriendelijk lacht.

 

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter