blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Diaspora Orchestra wacht nog steeds op betaling vanuit Suriname

by Iko Foundation

Op uitnodiging leverde IKO Foundation een bijdrage aan het Caribisch Festival CARIFESTA XI in Suriname voor het onderdeel ‘Arts & Culture in Diaspora’. Speciaal daartoe werd het Diaspora-orkest geformeerd. Een unieke samenstelling van een aantal van de meest toonaangevende lokale en internationale in Nederland wonende musici met een Caribische herkomst. Hiermee werd een belangwekkend beeld geschetst van de ‘state of the art’ waar het betreft de ontwikkeling van Caribische muziek in Diaspora. Het Diaspora Orchestra verzorgde concerten, workshops op het conservatorium en CCS en participeerde in Jam-sessions.

Diaspora Orchestra2

Nu na 2 jaar elke maand herinneringen mailen wachten de artiesten nog steeds op de restbetaling – de verantwoordelijken in Suriname laten het afweten en hebben ronduit schijt aan de artiesten en geen waardering voor kunst & cultuur – Shame – Shame – Shame on you!!!!

Een dure les is geleerd in de samenwerking met Suriname.

 

Diaspora Orchestra

Namens de leden van het Diaspora Orchestra:
Manoushka Zeegelaar Breeveld, Robby Harman, Sarah-Jane Musiq Wijdenbosch, Zanillya Farrelll, Steve Mariat.
David Rothschild, Michael Simon, Efraim Trujillo, Romano Wijnstein (Mano Yeah), Eddy Veldman, Eric Calmes en Robin van Geerke.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter