blog | werkgroep caraïbische letteren

De emancipatiegraad van Ernestine Comvalius

door Henna Goudzand Nahar

“Ik ben al 12 jaar de directeur van Krater Theater en sinds vorig jaar de directeur van het Bijlmerparktheater. Het is bij elkaar een drukke baan. Kort geleden merkte ik aan mijn lichaam dat ik wat gas terug moest nemen. Ik heb namelijk nog een gezin. Mijn oudste dochter van 33 jaar uit mijn eerste huwelijk – ik was 21 jaar toen ze werd geboren – woont al heel lang op zichzelf, maar mijn jongste dochter van zeventien, uit mijn tweede huwelijk, zit nog op de middelbare school. Dat vraagt het nodige, ook al is haar vader, mijn huidige man dus, erg betrokken bij de opvoeding.Over mijn verleden? Ik ben als kind van negen in mijn eentje op het vliegtuig gezet naar Nederland.”

Lees het hele interview in het zomernummer over vrouwen en seksualiteit van Oer Digitaal Vrouwenblad, klik hier

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter