blog | werkgroep caraïbische letteren

Dag van 1000 Culturen

Het culturele seizoen in Amsterdam-Zuidoost wordt feestelijk ingeluid met het gratis festival Dag van 1000 culturen. Op verschillende locaties op en rond het Anton de Komplein presenteert Amsterdam Zuidoost wat het te bieden heeft op het gebied van sport en cultuur. In het Bijlmer Parktheater kunnen bezoekers genieten van een aantal theater-, zang- en danspreviews van het najaar 2010.

Salsa
Salsadansschool Salsaqui start in het najaar met salsalessen in het Bijmer Parktheater. Op de Dag van 1000 Culturen geeft de school alvast een voorproefje.

Samba
Salad pakt uit met een wervelende show bestaande uit korte fragmenten uit Hopscotch en Flamenkita. Tijdens een concert van Sambasalad gaat het dak er af! ‘Met hun aanstekelijke liedjes in Braziliaanse, Afrikaanse en oosterse ritmes laten zij een wereld opengaan’ (de Volkskrant).

Stand up Comedy
met Collin Schorea, Carla Kayiba en Sherwin Chaar!
Krater Theaterwerkplaats Zuidoost presenteert drie veelbelovende Stand up Comedy talenten die meegedaan hebben met het Fatu Talententraject.In 9 weken tijd leerden deze jonge talenten de fijne kneepjes van het Stand up Comedy vak onder leiding van Jeffrey Spalburg. Tijdens Dag van 1000 Culturen laten de aanstormende Comedy talenten een preview uit hun eigen repertoire zien.

Toegang gratis
Aanvang: 13:00 uur

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter