blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Curaçao North Sea Jazz trekt minder publiek

Willemstad – Het Curaçao North Sea Jazz festival heeft dit jaar minder publiek getrokken. Beide dagen waren dit keer niet uitverkocht. Het festival was dit jaar merkbaar rustiger. [stijl…] Officiële bezoekersaantallen zijn nog niet beschikbaar. Dit zegt festivalwoordvoerder Percy Pinedo in een interview met de Curaçaose krant Extra.

Curacao North Sea Jazz

 

Het festival had volgens Pinedo met verschillende tegenslagen te kampen, Zo zei Melody Gardot af vanwege angst om zika op te lopen en annuleerde Burt Bacharach zijn optreden vanwege een gebroken arm. OoK was het vlak voor het festival onzeker of de R & B zanger Chris Brown nog kon optreden, omdat hij werd gearresteerd voor bedreiging met een vuurwapen.

Hoogtepunten van het Curaçao North Sea Jazz Festival 2016 waren de optredens van Michael Bolton, Lenny Kravitz, Betty Wright en Tom Jones. Er wordt onder andere overwogen om het publiek te betrekken bij de programmering, Deze week evalueert de organisatie Fundashon Bon Inenshon en Mojo van Nederland het festival.

[uit de Ware Tijd, 09/09/2016]

on 09.09.2016 at 11:20
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter