blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Curaçao danst Jerusalema dance challenge

Willemstad – Steeds meer ondernemers en burgers op Curaçao doen mee aan de populaire ‘Jerusalema dance challenge’ en nemen met hun vrienden of personeel een eigen video op om deze vervolgens te delen op social media.

De ‘Jerusalema dance challenge’ gaat momenteel viraal, zo ook op Curaçao. Het nummer van de Zuid-Afrikaanse Master KG is een zomerhit maar daarnaast enorm populair dankzij het bijbehorende dansje.

Jerusalema ikhaya lami(Jerusalem is my home) Ngilondoloze(Guard me) Uhambe nami(Walk with me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Jerusalema ikhaya lami(Jerusalem is my home) Ngilondoloze(Guard me) Uhambe nami(Walk with me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me) Ngilondoloze(Guard me) Ngilondoloze(Guard me) Ngilondoloze(Guard me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Ngilondoloze(Guard me) Ngilondoloze(Guard me) Ngilondoloze(Guard me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me) Jerusalema ikhaya lami(Jerusalem is my home) Ngilondoloze(Guard me) Uhambe nami(Walk with me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Jerusalema ikhaya lami(Jerusalem is my home) Ngilondoloze(Guard me) Uhambe nami(Walk with me) Zungangishiyi lana(Do not leave me here) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me) Ndawo yami ayikho lana(My place is not here) Mbuso wami awukho lana(My kingdom is not here) Ngilondoloze(Guard me) Zuhambe nami(Walk with me)

Voor een Vlaamse variant, zie hier op Youtube

on 06.09.2020 at 20:02
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter