blog | werkgroep caraïbische letteren

Coachingcolleges voor schrijvers

De Auteursbond organiseert onderstaande coachingscolleges in september; er zijn nog enkele plekken voor vrij. Je bent van harte uitgenodigd om een van de plekken te vullen.

 

7 september – ‘Schoolbezoek voor jeugdboekenschrijvers’

Tanja de Jonge

13:00 – 17:00, Rozet (Arnhem)

Voor jou als jeugdboekenschrijver zijn schoolbezoeken van groot belang. Zulke bezoeken liggen op het randje van ‘lesgeven’. En net zoals bij lesgeven ligt de sleutel tot succes in interactie met de leerlingen en in een goede voorbereiding. Maar hoe zorg je daarvoor?

Meer info en aanmelden

 

11 september – ‘Hoe schrijf je je los?’

Christel Jansen

13:00 – 17:00, Ruimte voor Aandacht (Utrecht)

Loop je vast in je artikel, verhaal of vertaling? Schiet het niet op met het werk of heb je het gevoel dat je jezelf herhaalt? In dit coachingscollege werk je aan de gedachten die jou in de weg zitten, met technieken uit o.a. mindfulness.

Meer info en aanmelden

 

14 september – ‘Een digitaal platform opzetten, zo doe je dat’

Martine de Vente

13:00 – 17:00, Van Deysselhuis (Amsterdam)

Een briljant plan voor een website? Vraagt een klant jou als tekstschrijver te helpen met zijn website en sociale media? Klapper je bij het verwerven van opdrachten met de oren als termen als contentplanning, zoekmachinemarketing en online storytelling aan de orde komen?

Meer info en aanmelden

 

20 september – ‘Hoe winnen we de slag om Netflix?’

Rogier de Blok

13.00 – 17:00, Filmhuis O42 (Nijmegen)

Hoe kunnen we de internationale concurrentieslag om Netflix winnen? En wat is het belang van de midsequentie daarbij? Waarom is een sterke midsequentie een vereiste voor een succesvol scenario? Wat gebeurt er exact in het midden van iedere aflevering, speelfilm of serie? Op welke wijze paste Shakespeare het midpoint reeds toe in zijn meesterwerken?

Meer info en aanmelden

 

Daarnaast zijn er ook nog plekken beschikbaar in de colleges van ZZP cursusaanbod 50% korting. Bezoek hiervoor de website van de Auteursbond.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter