blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Classical piano and chamber music from Curaçao

De Palm Music Foundation kondigt de uitgifte aan van een nieuwe cd: Ne m’oubliez pas! Classical piano and chamber music from Curaçao.

Deze cd bevat composities voor piano en ook voor piano en viool van de Curaçaose componisten Jan Gerard Palm (1831-1906), Jules Blasini (1847-1887), Joseph Sickman Corsen (1853-1911) en Miguel Senior (1877-1975).
De uitvoerende musici zijn de pianiste Ketevan Sharumashvili en de violist Jeroen Dupont. Beide bijzonder getalenteerde musici hebben diverse eerste prijzen gewonnen op internationale klassieke muziekconcoursen. De vaak virtuoze werken op deze cd worden door hen met buitengewoon veel elan uitgevoerd. 

Curaçao is vooral bekend om haar dansmuziek en liederen. Deze cd bevat echter een unieke collectie van prachtige muziek die geschreven werd als “luistermuziek”. Als attachment is toegevoegd een pdf van het muziekboekje dat meegeleverd wordt met de cd. Dit boekje bevat nadere details over de componisten, de muziekstukken en over de uitvoerende musici.   

Wanneer u de cd wilt bestellen, kan dit door het overmaken van 18,60 euro (15 euro voor de cd en 3,60 euro voor verzendkosten) naar rekeningnummer NL58 INGB 0005384222 van de ING Bank ten name van de stichting Palm Music Foundation onder vermelding van “CD classical piano & chamber music”. Vergeet niet om ook het adres te vermelden waar u de cd bezorgd wilt hebben!

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter