blog | werkgroep caraïbische letteren

Celebrating 50 jaar Bijlmer

In 50 jaar is de Bijlmer uitgegroeid tot een gemeenschap waar mensen uit diverse culturen elkaar ontmoeten en versterken. Een dynamisch stadsdeel waar creatieven en entrepeneurs zich graag vestigen, elkaar makkelijk vinden en verbindingen met elkaar aan gaan. Een bruisende, swingende samenleving vol ruimte voor mensen, ideeën en initiatieven.

25 november viert Stadsdeel Amsterdam Zuidoost in Cultureel Centrum NoLIMIT haar 50 jarig bestaan in een swingende avond met optredens van:

The Versatile Band

Opgericht door Oscar Harris en Benny Alwart brengt Versatile een Jazzy performance in 2 sets waar funk, soul en r&b invloeden de roots van de band blootleggen. De Band bestaat uit Oscar Harris, Benny Alwart, Edgar Darnaut, Renate Koningsbloem, Lucille Young-A-Fat, Louis Windzak, Franklin Caesar en Glenn Gaddum.

Opgegroeid in de Bijlmer waar de liefde voor het vak is ontstaan heeft DJ Flash zich ontwikkeld tot een gerenommeerde DJ van o.a. Club Metropool met uitstapjes naar CityFM en JammFM. Tijdens Celebrating 50 jaar Bijlmer zal hij u met saxofoniste Sanne Landvreugd en percussionist Eddie Conard meenemen op een ‘trip down memory lane’ met swingende hits van sixties tot nu.

Uw host deze avond: Jeritza Toney.

Datum: 25 november 2017

Tijd: 23.00 tot 03.00 uur

Locatie: NoLIMIT

Adres: Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam

Tickets: Presale € 2,50 (eventbrite.nl), door € 5,-

 

Sanne Landvreugd. Foto © Michiel van Kempen

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter