blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Caribische modeshow tijdens Fashion Week Amsterdam

Op 11 juli aanstaande is het zover! Dan vindt er voor de allereerste keer een Caribische modeshow plaats tijdens de zomereditie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (MBFWA). Vijf ontwerpers uit het midden- en hoog segment zullen hun mooie en inspirerende collectie, zowel kleding als accessoires in de ‘Gashouder’ vertonen.

 

 

De modehuizen die gepresenteerd zullen worden zijn: Atelier Doré (Suriname), CLD-Charu Lochan Dass (Trinidad & Tobago), Gigliola Designs (Aruba), Heather Jones International (Trinidad & Tobago), en Ms.Ray (Nederland). Verder zullen er spetterende optredens zijn van DJ Djamila Celina, uitgeroepen tot ‘Sexiest Female DJ 2014’, die bij aanvang van de modeshow zal draaien, en dansgroep ‘LuXury Latin’ die een swingende choreografie zal vertonen, namelijk een fusie van salsa, bachata, merengue en zouk. Een spektakel die gasten zal verblijden met heerlijke muziek en dans om in de Caribische sfeer te komen.

Bekijk hier het promo filmpje: https://youtu.be/eAqfGDQIE94, en lees de nieuwsbrief van juni 2015: http://ymlp.com/zdJ5Ii. Van 13 t/m 17 juli zal de kleding ook te zien zijn in de pop-upstore in het World Fashion Centre.

on 04.07.2015 at 14:17
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter