blog | werkgroep caraïbische letteren

Caribbean Combo kerstspecial

‘Twee extra voorstellingen in Carré’

Na het enorme succes van de vorige comedyshow Daar zal je ze hebben is Caribbean Combo terug in het theater. Deze keer met een bijzondere show, de kerstspecial. “Het is meer dan stand-upcomedy. Er is ook dans en zang erbij. Gewoon een show om van te genieten. Wij hebben drie weken uitgetrokken om te repeteren”, vertelt Roué Verveer die samen met Muth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe Caribbean Combo vormen. Vier comedians met de zelfde achtergrond.

De 11 geplande voorstellingen (van 29 november tot en met 16 december) waren binnen korte tijd uitverkocht. Zelfs de extra voorstelling in het Koninklijk Theater Carré op 11 december in Amsterdam was binnen een paar dagen uitverkocht. Daarom is er besloten om nog een extra voorstelling in Carré te doen. Deze show is ook op 11 december om 1400 uur ’s middags en is inmiddels voor de helft uitverkocht.

“Dit is niet alleen een unieke prestatie, maar ook een mijlpaal. Carré is niet voor iedereen. Alleen de groten in de Nederlandse cabaretwereld spelen daar. Nu staan wij plotseling daar en de show is uitverkocht”, reageert Verveer. “Caribbean Combo is een gelegenheidsgroep. Een keer per jaar doen we iets groots. Onze volgende voorstelling is voor december 2012 gepland”, vervolgt hij.

[uit de Ware Tijd, 22/11/2011]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter