blog | werkgroep caraïbische letteren

Caraïbische Letterendag Junior door de ogen van Jahyro Adonis

Een prachtige beeldimpressie van de Caraibische Letterendag Junior op 1 oktober 2017 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Een film van Jahyro Adonis. Organisatie van de Letterendag: Werkgroep Caraïbische Letteren.

4 comments to “Caraïbische Letterendag Junior door de ogen van Jahyro Adonis”

 • Mooie impressie van een bijzondere dag in de Oba.

  groet Rob de Kuiper
  regisseur, CaraibischeTrippelzone.
  0611420686

 • Prachtige impressie. Mooi verteld met beeld en geluid. Jammer dat ik er niet in ben opgenomen. Zal wel een reden hebben. Desalnietemin, een prachtig creatief stukje vastlegging.
  Roland Colastica.

 • Mijn excusses. Ik had die van Helena niet eerder gezien. Na de reactie van Caraïbische letteren op mijn
  opmerking, ben ik mijn mail gaan zoeken en heb de niet geopende mail met de link van Helena gezien. Mijn excusses, ik trek mijn opmerking weer in. Dan blijft alleen nog maar mijn positieve reactie over. Roland

Your comment please...

 • RSS
 • Facebook
 • Twitter