blog | werkgroep caraïbische letteren

Books & BBQ festival

Op zaterdag 21 juli 2018 organiseert The Black Archives de tweede editie van het Books & BBQ festival. Een dag waarop je op een ontspannen én luchtige manier de verborgen verhalen uit The Black Archives kan ontdekken. Het is tevens de feestelijke afsluiting van de expositie Zwart & Revolutionair.

De creoolse “fosten koto”(niet op de expositie)

 

Expositie Zwart & Revolutionair en The Black Archives
In 2017 lanceerden we de succesvolle campagne “Maak verborgen zwarte geschiedenis zichtbaar”. Met de campagne hebben we meer dan € 20.000 opgehaald. Hiermee hebben we onder meer de expositie Zwart & Revolutionair ontwikkelt. Inmiddels hebben meer dan 2.000 mensen de expositie bezocht en zijn we genomineerd voor de Amsterdamprijs voor de Kunsten 2018. Op 21 juli a.s. heb je de laatste kans om de expositie te bezoeken!

Kunst, literatuur en BBQ
Verschillende artiesten, makers en denkers zullen werk laten zien dat verbonden is aan the Black Archives. We hebben een inspirerend programma samengesteld met o.a. spoken word van Akwasi (van Zwart Licht), een theatrale performance van Franscesca Piscel over Mohamed Hatta en Anton de Kom, de documentaire ‘Drie Vrouwen’ van Ida Does, heerlijke barbeque (vegan en vlees) van John Junior’s BBQ en meer. Check het volledige programma op de website en reserveer snel een kaartje!

 

Wij hopen u te zien!

New Urban Collective | The Black Archives

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter