blog | werkgroep caraïbische letteren

Bon Bini Holland krijgt grootse publiekspremière in Pathé Arena

Hilversum – Bon Bini Holland, de komedie met Jandino Asporaat, krijgt de grootste publiekspremière in Pathé Arena ooit. De film gaat daar op maandagavond 7 december in alle 14 zalen in première. Bon Bini Holland draait vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen.

downloadOp maandagavond 7 december is de film, naast de officiële première in aanwezigheid van cast en crew, in Pathé Arena te zien in 14 zalen. Het publiek kan hier kaarten voor kopen via Pathé (http://bit.ly/BonBiniPathe).

Bon Bini Holland is de debuutfilm van Jandino Asporaat waarin hij maar liefst vijf verschillende rollen speelt. Jandino presenteert momenteel zijn eigen talkshow op RTL5: DINO.

Over de film: Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van af weet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt behoorlijk overhoop gegooid als zijn tante Judeska, zijn collega’s van FC Kip en buurvrouw Gerrie ten tonele verschijnen. Het lijkt helemaal uit de hand te lopen als Robertico ook nog verliefd wordt op Noëlla…

Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat. Ook zijn er rollen weggelegd voor Teun Kuilboer en Lone van Roosendaal.

De film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met RTL Entertainment en gedistribueerd door Entertainment One Benelux.

on 03.12.2015 at 11:50
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter