blog | werkgroep caraïbische letteren

Boeroe Konmakandra 2011

Dit jaar organiseert de Stichting Boeroe Kon Makandra een kleine bijeenkomst. Dit betekent dat de BKM geen volle dag zal duren en het eten, de loterij en het dansen wordt een jaar opgeschoven. Wat wel hetzelfde is gebleven is de mogelijkheid om oude bekenden te ontmoeten. In een kleiner gezelschap zullen fosten tori’s (oude verhalen) worden uitgewisseld. Het doel hiervan is het uitwisselen en verzamelen van informatie over boeroe’s: hun geschiedenis, hun verhalen en hun oude foto’s. Boeroe’s zijn dit jaar een paar keer in het nieuws gekomen: wie heeft Dieter en oom Jo Tammenga gezien bij Terug naar mijn roti?

Stambomen, informatiemateriaal en oude foto’s kunnen bekeken worden. Ook is er de mogelijkheid om te scannen dus neem oude foto’s mee. De artikelen, of geluidsfragmenten en filmpjes over Boeroe’s in het nieuws worden getoond.

Datum: zondag 29 mei 2011, van 14.00 tot 18.00 uur
Te Stayokay Soest
Bosstraat 16
3766 AG Soest
Stayokay Soest ligt tussen de bossen en zandduinen van het natuurgebied De Soesterduinen. Het is goed bereikbaar met de auto (parkeerplekken op het terrein en in de directe omgeving) en met de trein (op loopafstand van het station Soest Zuid). Op het terrein van Stayokay kan gevoetbald en gevolleybald worden en er zijn speeltoestellen en speelgoed voor de kinderen. Stayokay beschikt ook over hotelfaciliteiten voor mensen die van ver komen of er een weekendje uit van willen maken. Voor informatie hierover kunt u bellen naar Stayokay tel. nr. 035-6012296 of hun website bekijken: www.stayokay.com/soest

Kosten
Deelnemers van 65 jaar en ouder: 12,50 euro per persoon.
Overige deelnemers: 15,00 euro per persoon.
Aanmelden en betalen voor 20 maart 2011.
Er is ruimte voor maximaal 50 mensen dus geef je tijdig op.
Aanmelden via email: Info.boeroes@xs4all.nl
Of via telefoonnummer: 0172-212256
Meer informatie op: www.boeroes.nl

on 12.04.2011 at 19:08
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter