blog | werkgroep caraïbische letteren

Bijzondere verjaardagskalender

Ergens in 2022 beginnen wij, de mensen van Stichting Suriname Jaarkalender, vol enthousiasme met de start van een nieuw product. Maandag 5 juni 2023 werd dit nieuwe product, onze Bijzondere verjaardagskalender, geleverd.

Bijzonder omdat er in deze verjaardagskalender kunst staat afgebeeld gemaakt door 12 kunstenaars van Surinaamse origine.

Daarnaast een minibiografie, in Nederlands en Engels waarin de kunstenaar meer vertelt over zichzelf. 

In ruil voor een plek op de verjaardagskalender moest een eigen kunstwerk geschonken worden. Dit idee, “Giving back” is een initiatief van ons bestuurslid Nellie Bakboord.

De kunstwerken zullen digitaal geveild worden. Volg ons hiervoor via onze website en op social media.

We zijn supertrots op de deelnemende kunstenaars die allen spontaan hun medewerking toezegden. Daarnaast kregen wij twee extra kunstwerken in het kader van ‘Giving Back’.  Welke kunstwerken? Dat houden wij nog eventjes geheim.

De opbrengsten van de verkoop van de verjaardagskalender en van de veiling komen ten goede aan kunsteducatie voor jongeren in Suriname.

Vanaf vandaag 12 juni is de verjaardagskalender te koop in het winkeltje van Stadsherstel en ook tijdens de Surinaamse maanden tot en met vrijdag 7 juli in de Amstelkerk.

Prijs losse verkoop: 9.95 euro

De kalender is ook te bestellen via de website van de Stichting Suriname Jaarkalender

www.surinamekalender.nl

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter