blog | werkgroep caraïbische letteren

Bijlmerbios start weer

Er is de afgelopen weken hard gewerkt voor de nieuwe locatie en ander voorbereidend werk voor Bijlmerbios 2015. De locatie is metrostation Kraaiennest geworden. Hiermee halen we Bijlmerbios naar het hart van de Bijlmer en brengen we een ode aan één van de meest iconische, authentieke en urbane plekken van de Bijlmer en Amsterdam: het metroviaduct met bijbehorend metrostation.

Bijlmerbios

Daarnaast hopen we natuurlijk ook nieuwe bezoekers te verwelkomen zoals van NoLIMIT, SouthEast en DeFlat. Of we dan onder -zoals op de foto- of naast het station komen zal mede afhankelijk worden van de weergoden.

Op 21, 22 en 23 augustus vertoont Bijlmerbios onder metrostation Kraaiennest (foto) met de films Trash, Selma en Samba en vooraf korte films en/of optredens van o.a. Sanne Landvreugd, Kno’Ledge Cesare, Dret en Krulle, Ernestine Comvalius en Ilja Meefout.

En op vrijdag 11 september Metro Movies – met korte films, performances, food and drinks, de première van een bijzondere bottom up film over Zuidoost en een speciaal optreden van FrafraSound van Vincent Henar – onder metrostation Bullewijk. We gaan Zuidoost steeds leuker maken!

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter