blog | werkgroep caraïbische letteren

Bijlmer Boekt! met o.m. Jetty Mathurin en Dave MacDonald-band

Op dinsdag 19 mei is er weer een Bijlmer boekt! in het Bijlmerparktheater met: Akwasi, Jetty Mathurin, Gustaaf Peek, Dave MacDonald & band en Smita James.

BB_mei2015_flyer_A5

Bijlmer Boekt is literair variété met schrijvers en dichters, maar ook met theatermakers, comedians, acteurs en muzikanten. In een avondvullend revue-achtig programma worden werelden bij elkaar gebracht. Met literatuur in de breedste en spannendste zin van het woord!

Line up
We openen dit keer met Dave McDonald die muzikanten meeneemt en een dichter (o.m. Raj Mohan, Sanne Landvreugd op sopraansax, Robert Harman Sordam). Hij brengt Surinaamse poëzie op muziek.

Jetty Mathurin verrast ons met haar sterke humor en verhalen en Smita James aka SJ Poet is ons nieuwe talent van de avond.

Akwasi

Akwasi

Verder zijn schrijver Gustaaf Peek, net genomineerd voor de Libris Literatuurprijs met zijn roman Godin, held en dichter/zanger Akwasi te gast.

Presentatie: Christine Otten. Muzikale begeleiding: Pablo Nahar.

Busretour
Woon je in het centrum van Amsterdam dan kun je ook met de bus naar Bijlmer Boekt vanaf De Balie. Voor € 5,00 koop je een busretour en daarmee word je van De Balie naar het Bijlmer Parktheater gebracht en weer terug. Bijlmer Boekt begint al onderweg in de bus met exclusieve optredens.

Smita James

Smita James

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter