blog | werkgroep caraïbische letteren

Astrid Roemer op TILT-festival in Tilburg

Op zaterdag 1 april geeft Astrid Roemer een optreden op het TILT-festival  in Tilburg.

 

Astrid Roemer, P.C. Hooftprijsdwinnaar 2016, treedt op direct na het onderdeel Paramaribo Calling (klik hier), om 22.00 uur.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Taal vormt onze gedachten en cultuur, het is een belangrijke bouwsteen van de maatschappij. Literatuur kun je op verschillende manieren beleven: als boek, digitaal, in een performance, dialoog of debat. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en presenteren aan het publiek. Schrijvers tonen ons een nieuw perspectief op de wereld om ons heen. Door middel van fictie zien we de werkelijkheid.

Tilt heeft de ambitie om, in samenwerking met partners vanuit verschillende kunstdisciplines, de literaire infrastructuur in de regio Noord-Brabant te versterken. We ontplooien om dit te bereiken verschillende activiteiten, zoals het oprichten van schrijverswerkplaatsen, het opzetten van een talentontwikkelingsprogramma en het organiseren van diverse evenementen door het jaar heen. Onze kernactiviteit blijft de organisatie van het jaarlijkse Tilt Festival.

Doelstellingen

– Talentontwikkeling in Noord-Brabant en Vlaanderen
– Ander, nieuw publiek bereiken voor literatuur
– Literatuur samenbrengen met andere kunstdisciplines

Tilt Festival
Locatie: Theater De NWE Vorst, Willem II Straat 49, 5038 BD Tilburg
Datum: zaterdag 1 april 2017
Tijd: 21.00 uur
Kaartjes voor zaterdag klik hier
Het hele festivalprogramma hier


.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter