blog | werkgroep caraïbische letteren

Artist in Suriname

Beste vrienden, kennissen en belangstellenden,

Riet en ik zijn voor enkele weken in Suriname en willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om mijn boek Indiaans verhaal – In de schaduw van twee beschavingen, te presenteren.

In 2016 heeft Walburg Pers mijn boek Indiaans Verhaal uitgebracht. In Nederland heb ik al een reeks van boekpresentaties mogen houden. Ik vind het echter belangrijk om mijn verhaal hier te doen. In dit boek vertel ik over de geschiedenis van de Inheemsen en mijn eigen geschiedenis als jongen in een tot 1950 inheemse geïsoleerde samenleving in Suriname.

Ik nodig u graag uit voor deze presentatie op vrijdag 9 november, van 19.00 uur tot 21.00 uur, in de tuin van het Bisschopshuis. Ingang Mgr. Wulfinghstraat, en parkeren kan op het terrein van de St. Elizabethschool.

Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen verzoek ik u vriendelijk om zo spoedig mogelijk en tenminste voor maandag 5 november a.s. uw aanwezigheid door te geven. [Dit bericht ontvangen op 5 november 2018 – red. CU]

Wij hopen u te mogen ontvangen!

Rein Artist

Tel. 439688

PS Indien u onverhoopt niet aanwezig kan zijn willen wij die plaats graag aan een ander aanbieden.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter