blog | werkgroep caraïbische letteren

Ambassadeur biedt nieuwe bundel Jit Narain aan

Bris Mahabier, strijdbaar activist voor de Hindostaanse cultuur, zal op zondag 27 februari de nieuwe dichtbundel van Jit Narain ontvangen uit handen van de Surinaamse ambassadeur.

De nieuwe bundel van Jit Narain is, zoals de meeste van zijn vorige uitgaven, tweetalig, Sarnámi-Nederlands en draagt als titel: hamár dari mángi hai rahe/ mijn plek wil wonen. De bundel zal worden aangeboden door de ambassadeur van de Republiek Suriname in Nederland, Z.E. Rajendre Khargi. Dat zal gebeuren op de middag van Pinto Literair in het Pintohuis in Amsterdam, aanvang 15.00 uur.

De dichter zelf zal met een live online verbinding met Suriname aanwezig zijn. Verder zijn er bijdragen van Rabin Baldewsingh, Michiel van Kempen en Geert Koefoed. Ook de vorig jaar verschenen dichtbundel uit het hele oeuvre van de dichter zal op deze middag aan het publiek worden voorgesteld.

Aanmelden met opgave van naam en telefoonnummer via
mail contact@huisdepinto.nl of
bel 020-3700210 tussen 13.00 en 17.00 uur.
Reserveringen ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang.

Klik voor het hele programma hier

Op 31 augustus 2018 ontving Jit Narain de naam hem genoemde literaire prijs uit handen van de toenmalige burgemeester van Den Haag, Paulien Krikke. Foto Arnaud Roelofsz

1 Trackback/Ping

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter