blog | werkgroep caraïbische letteren

Alakondre Puwema Neti

Ter celebratie van de Mondiale Dag voor Poëzie en in herdenking van de Internationale Dag voor de Uitbanning van Rassendiscriminatie organiseert de Mannelijke CARICOM-Jeugdambassadeur voor de Republiek Suriname (2022-2024), Matai Zamuël, de Alakondre Puwema Neti op dinsdag 21 maart 2023.

Het evenement komt tot stand door de ondersteuning van Theater Thalia, in samenwerking met NAKS, door medewerking vanuit de Schrijversgroep ‘77 en na consultatie door U.S. Youth Ambassador Lakisha Aseja.

Naar aanleiding van de raciale spanningen, die zich steeds duidelijker uiten in Suriname en de meervoudige behoefte aan heling vanuit de Surinaamse gemeenschap, wordt in deze getracht verschillende stemmen te belichten en een puzzelstuk te leggen in het faciliteren van collaboratie voor Duurzame Ontwikkeling.

Op deze avond zullen nestoren van de Surinaamse poëzie, prominenten in het regionale literatuurwezen en jeugdige woordkunstenaars, allen vectoren van de bevordering en/van de beleving van de culturele diversiteit in Suriname, voordrachten doen in (o.a) het Nederlands, Engels, Spaans, Hindi, Sranan, en Sarnami.

Het is mij in deze een genoegen, u uit te nodigen op de Alakondre Puwema Neti en u, derhalve, de flyer en het programma ter illustratie van de inhoud van de avond geattacheerd te doen treffen.

Datum: dinsdag 21 maart 2023
Locatie: Theater Thalia, Dr. J.F. Nassylaan 4, Paramaribo, Suriname
Toegang: GRATIS
Inloop: 17.30u-18.00u
Programma: 18.00u-21.15u

RSVP: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctxJ4tsF5cGnkgExvPuX21Ew0MbK-ovwsARWn7fJSbzmig1A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Het delen van deze uitnodiging is volstrekt toegestaan en wordt zelfs geapprecieerd.

Met de hartelijkste groeten in vooruitzicht op uw aanwezigheid,

Matai Zamuël

Mannelijke CARICOM-Jeugdambassadeur voor de Republiek Suriname (2022-2024)

2 comments to “Alakondre Puwema Neti”

  • 3 kaarten reserveren voor deze avond

  • Ja, doe maar

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter