blog | werkgroep caraïbische letteren

De wraak van de extra billen

De wraak van de extra billen vertelt het verhaal van een heel schattig hondje. Hij zou een goede vriend kunnen zijn voor zijn baasje Pori. Hij snapt dan ook niet waarom Pori iedere dag weer zo naar tegen hem doet. Het is toch veel leuker om samen te spelen?

Op een dag, als Pori weer eens gemeen is, pikt het hondje het niet meer. Hij besluit wraak te nemen. Zal het hem lukken?

Over de auteur

Diana Donau (1969) weet uit ervaring dat het erg vervelend is wanneer je gepest wordt. Maar ze heeft zelf gelukkig ook meegemaakt hoe fijn het is als iemand je onverwachts te hulp schiet. Vooral toen ze dacht dat het nooit meer goed zou komen. Haar eigen verhaal – en dat van vele anderen die helaas nog steeds gepest worden – is misschien niet zo spectaculair als dat van het hondje in ‘De wraak van de extra billen’, maar voor iedereen geldt hetzelfde: redding én vrienden zijn nabij!

Productinformatie

Diana Donau, De wraak van de extra billen. [In versvorm.] Uitgegeven in eigen beheer bij Boekscout, Soest, 2018. 160 pagina’s. Prijs € 20,99. ISBN9789402243673 / 978-94-022-4367-3

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter