blog | werkgroep caraïbische letteren

Bukutori schenkt meubilair aan CCS

Direct na de renovatie van de CCS-bibliotheek in oktober 2008, hebben de stichtingen CCS en Bukutori een samenwerking beklonken, inhoudende dat Bukutori een partij bibliotheekmeubilair in bruikleen afstond aan het CCS. Daartegenover verleende het CCS bibliotheek-technische ondersteuning bij de verwerking van de bibliotheek-collectie van de Bukutori in het Prasoro-complex.

Dankzij deze goede samenwerking, heeft de stichting Bukutori thans besloten om het in bruikleen afgestane meubilair aan het CCS te schenken. Tevens wordt de goede samenwerking gecontinueerd, waarbij Pool, voorzitter van Bukutori, toezegde zich verder in te zetten voor het ondersteunen van het CCS door bruikbare materialen in te zamelen bij bevriende relaties in Nederland.

De voorzitter van het CCS-bestuur, Nadia Becker, geeft aan zeer blij te zijn met deze geste en dankte namens alle lezers

en medewerkers van de CCS bibliotheek, de stichting Bukutori en in het bijzonder Pool, voorzitter van stichting, voor de blijvende ondersteuning. “Goede vrienden moet je koesteren”, zei Becker.

[uit de Ware Tijd, 31/03/2011]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter