blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Tania Kross: “Antilliaanse opera gaat (voorlopig) niet door”

Dinsdag 8 mei 2012

Beste relatie,

Als het goed is heeft u onlangs bericht gekregen dat wij de begroting van de opera Katibu di Shon / Slaaf en meester niet dekkend krijgen. Dit heeft geresulteerd in het moeten afzeggen van de productie. U zult zeker begrijpen dat dit een enorme teleurstelling voor mij is. Echter voor degenen de mij heel goed kennen weten ze dat ik niet zo snel mijn droom deze opera te realiseren opgeef.

Ik mail u op dit moment vanuit de bron, Curaçao, mijn geboorte-eiland. Ik heb besloten, nadat ik met een aantal zakenpartners op het eiland heb gesproken, de opera in een kameroperaversie op Curaçao over een jaar (april 2013) in première te laten gaan. Ik heb gelukkig een solide achterban op de Antillen en ben ontroerd hoeveel animo gecombineerd met harde afspraken ik de afgelopen dagen heb gekregen.

U begrijpt het, ik ga door.

Ik wil u ook bedanken voor alle steun en advies en voor in het geloven in deze opera. U wordt, als u het op prijs stelt, op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Natuurlijk hoop ik in de toekomst, als de timing goed is Katibu di Shon in Nederland op de planken te krijgen maar tot die tijd is een vakantie Curaçao gecombineerd met een operavoorstelling voor u ook geen slechte optie.

Saludo i sonrisa (groet en glimlach)

Tania Kross

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter