blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Fra Fra Sound gast van Caraibische Zomer Amersfoort

In het kader van de tentoonstelling Who More Sci-Fi Than Us, hedendaagse kunst uit de Cariben organiseert kunsthal KAdE, in samenwerking met Theater Film Café De Lieve Vrouw, een Caribische avond in Amersfoort op vrijdag 1 juni 2012, met o.a. een rondleiding over de tentoonstelling en een optreden van de Surinaams-Caribische jazzband Fra Fra Sound.

.
Van 18.00 – 20.00 uur is de tentoonstelling te bezoeken tijdens een speciale avondopenstelling. Om 19.00 uur is er een rondleiding. Het KAdECafé heeft voor deze gelegenheid een Caribisch menu samengesteld, in buffetvorm.
Om 20.30 uur treedt Fra Fra Sound op in De Lieve Vrouw.
Kosten voor deze avond (alle onderdelen zijn afzonderlijk te bezoeken):
Entree KAdE: € 3,50 (indien in het bezit van een kaartje voor het optreden van Fra Fra Sound in De Lieve Vrouw of een reservering voor het buffet in het KAdECafé). Anders geldt de reguliere entreeprijs van € 7,- (tot 18 jaar gratis, 65+ €3,50).
Rondleiding: gratis
Buffet: € 15,- (a.u.b. vooraf aanmelden bij Coen Molenveld via: c.molenveld@kunsthalkade.nl)
Optreden Fra Fra Sound: € 12,50 (kaartverkoop via kassa van de Lieve Vrouw en via de website www.www.lievevrouw.nl)
Fra Fra Sound: Fra Fra Sound is een Surinaams- Caribische band, die Afrikaanse, Caribische, Latijns- Amerikaanse, soul, blues en funk muziek laat samen smelten in een eigen en aanstekelijk geluid. Fra Fra Sound is de Amsterdamse jazzband die op concertpodia in meer dan 50 landen heeft gestaan. Zeven meestermuzikanten combineren verschillende elementen uit zwarte muziek tot een eigen sound. Energieke jazz in de breedste zin van het woord, met wereldse invloeden vanuit Noord-Amerikaanse jazz en funk, Surinaamse kaseko, kawina en winti en Afrikaanse ritmes. Met zijn unieke sound is de band een veelgevraagde act over de hele wereld. Zo toerde Fra Fra Sound onlangs door Brazilië. Meer informatie: www.frafrasound.com

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter