blog | werkgroep caraïbische letteren

Allerlaatste editie van magazine Cpost | Post uit Curaçao

door Irèn Nooren
 
Cpost is zes jaar lang tot stand gekomen dankzij een grote groep Curaçaoliefhebbers. Allen werkten op vrijwillige basis en belangeloos mee om elke keer weer – eerst zes keer en later vier keer per jaar – een editie online te zetten vol kleurrijke foto’s, leuke weetjes en positieve nieuwtjes. Enkel met het doel om Curaçao in een positief daglicht te plaatsen. Ik bedoel met deze groep niet alleen de personen die direct deel uitmaakten van het Cpost-team, maar ook de vele abonnees en lezers van Cpost. Zij zijn zeer belangrijk geweest voor het voortbestaan van Cpost. De reacties die vanaf de eerste editie binnen kwamen, waren hartverwarmend en stimulerend om elke keer weer vol enthousiasme een nieuwe editie te maken. Het is zeer prettig om te ervaren dat meer mensen hetzelfde doel hebben en daar tijd en energie in willen steken.

Waarom komt er dan een eind aan een goedlopend project als Cpost?
Het is moeilijk om dat onder woorden te brengen. De laatste zes jaar heb ik veel gewerkt aan Cpost, shirts&words, webwinkel books.an en Mi Beibi, om enkele projecten te noemen. Ik ben op het punt aangekomen dat ik het rustiger aan wil doen. Even geen ‘verplichtingen’ meer.

Uiteraard wil ik iedereen graag bedanken maar één persoon ben ik bijzonder dankbaar: mijn ‘Cpostmaatje’ Elodie [Heloise]. Zij was er vanaf de eerste ‘brief’ bij. Met haar steun en inzet was ze mijn belangrijkste motivator. Vol verwachting kijk ik uit naar het verschijnen van haar verhalenbundel Woestijnzand.

Ik wens je veel kijk- en leesplezier met de allerlaatste Cpost, dat zoals altijd is samengesteld met veel bewondering voor Curaçao en haar bewoners.

on 30.09.2012 at 13:20
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter