blog | werkgroep caraïbische letteren

Start donatiecampagne voor opzetten Slavernijmonument in Suriname

In verband met de donatiecampagne voor het opzetten van een nationaal Slavernijmonument in Suriname, zullen deze maand twee informatiebijeenkomsten in Nederland worden gehouden. De hoofdspreker is drs. Winston Wirth uit Suriname. Hij zal het project toelichten en de start van de campagne in Nederland inluiden.
De bijeenkomst voor de regio Amsterdam en Utrecht vindt plaats op zondag 21 april, in het gebouw van de Vereniging Ons Suriname aan de Zeeburgerdijk 19A te Amsterdam(15.00u-18.00u). Voor de regio Rotterdam/Den Haag is dat op woensdag 24 april in het gebouw van Stichting Trefcentrum Wi Masanga, Rauwenhoffstraat 39 te Rottetdam (17.00u-20.00u).
Tijdens de bijeenkomsten heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en het gedenk Aurum(*) inclusief een videopresentatie over ‘the making of’ en de maquette van het slavernijmonument te bezichtigen. Ook kunt u desgewenst direct na de bijeenkomst uw deelname donatieformulier invullen.

(*) Bij elke donatie van SRD 50, 15 US dollar of 15 euro krijgt elke donateur als blijk van waardering een gedenk Aurum met daarop een beeltenis van het Slavernij Monument

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter