blog | werkgroep caraïbische letteren

De volgende thema-avond van Schrijversgroep ’77 is aanstaande woensdag 12 juni 2024. Met Jo-Ann Monsels, papa Rappa en spoken word.

Inloop: 19:00u, start: 19:30u (half acht)

Plaats: Tori Oso aan de Fred Derbystraat 76

Jo-Ann Monsels zal haar prachtig geïllustreerde kinderboek Bruno en de auto van meneer Maskita presenteren. Het boek heeft een speciale prijs van SRD 250.= deze avond.

Juni is de maand voor de vaders. Dus zij zullen ook extra aandacht krijgen.

Zoals gebruikelijk zullen Ismene Krishnadath en Atlantis Books & More een boek belichten.

Na de pauze hebben we ‘papa’ Rappa die kort zal ingaan op de herziene druk van zijn boek: Een kleine politieke historie van Suriname. Het boek (winkelprijs srd 450,-) zal voor een speciale vaderdagprijs van srd 350,- verkrijgbaar zijn.

De stichting ‘Man Mit Man’ heeft jaarlijks een Papa Wiki en zal hierop ingaan en vertellen wat de stichting allemaal doet voor de mannen in het algemeen en vaders in het bijzonder.

Verder hebben we als extra verwennerij enkele Spoken Word artiesten, zoals Lloyd Kwasiba, José Parami, Moraisa Nelom en nog enkele anderen, die speciaal ‘gi papa’ enkele gedichten zullen voordragen.

Onze reguliere boekentafel is er natuurlijk ook, samen met Atlantis Books die ervoor zorgt dat er elke maand een goede variëteit aan boeken tegen een schappelijke prijs op tafel ligt.

De entree is zoals gewoonlijk vrij. Gedenk wel ons mandje bij de intekentafel voor een vrijwillige bijdrage.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter