blog | werkgroep caraïbische letteren

Goudzand-Nahar bij Schrijversgroep ’77

Op woensdag 15 november 2023 is de laatste reguliere thema-avond van 2023 van de Schrijversgroep ’77, met een boekje over kanker en met Henna Goudzand-Nahar.


Inloop: 19:00u, start: 19:30u
Plaats: Tori Oso aan de Fred Derbystraat 76

SAMEN STRIJDEN TEGEN KANKER!

Stichting KDPS (Kanker Diagnostiek Preventie in Suriname) zal zichzelf introduceren. Er zal een inleiding zijn t.b.v het boekje T van Takroesiki. 

De maand november is de maand waarop dieper ingegaan wordt op prostaatkanker. De slogan van de stichting is: Kennis geeft kracht!

Kom en informeer jezelf. En schaf het boek aan voor slechts SRD 50,- .Lucien Karg zou zijn nieuwe boek presenteren, maar helaas is het door technische omstandigheden

niet gelukt het op tijd af te hebben. Wij zorgen er zeker wel voor dat hij in een volgende thema avond zijn boek komt presenteren.

Henna Goudzand is in Suriname en zal haar boek De geur van bruine bonen presenteren. Het boek wordt voor SRD 400,- verkocht.

Verder hebben wij ter afsluiting van het jaar ook enkele spoken word artiesten. En zoals gewoonlijk is onze reguliere boekentafel er ook, samen met Atlantis Books die ervoor zorgt dat er elke maand een goeie variëteit aan boeken op tafel ligt.
De entree is zoals gewoonlijk vrij. Zie wel ons mandje bij de intekentafel voor een vrijwillige bijdrage.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter