blog | werkgroep caraïbische letteren

Driedaags literatuurfestival Schrijversgroep ’77

S ’77 heeft in samenwerking met de subcommissie ‘Herdenking Ketikoti’ van de Nationale Commissie Jubileumjaren 2023 een driedaags literatuurfestival georganiseerd onder de titel EENHEID IS KRACHT.

De festivaldagen zijn woensdag 26 juli, donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli 2023 en bestaan uit een ochtend- en een avondprogramma.

Indra Hu-Ramdas zal 2 basis scholen bezoeken, voorlezen en educatief bezig zijn met de kinderen en zij zal 20 exemplaren van haar jongste pennevrucht: Kamal ke phul verloten op de scholen. 

Tijdens de 2 laatste ochtenden, te weten donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli, wordt er een workshop gehouden van 09:00u-12:00u. Deze zijn geheel gratis, maar er zijn per workshop maar 25 plekken beschikbaar. Vandaar dat wij belangstellenden vragen om zich vooraf te registreren.

Registratie kan per mail: schrijversgroep77@gmail.comof via de app bij Ismene Krishnadath: 8784120 of bij Sylva Koemar: 8555773

De toegang voor de avondactiviteiten is ook vrij en hoeft men zich niet te registreren. 

Elke avond is er ook een bookfair met een speciale attractie.

De activiteiten vinden plaats in het gebouw van IGSR op het complex van de Anton de Kom Universiteit. (Na de ingang tweede gebouw links)


Opname van dag 1:


Verslag van dag 2:


Live streaming dag 3:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter