blog | werkgroep caraïbische letteren

8 juni 2021 De Epiloog [4] met Annel de Noré

Livestream / Podcast
Annel de Noré (1950) debuteerde in 2000 met de roman De bruine zeemeermin (“het beste Caraïbische debuut sinds Bea Vianen en Astrid H. Roemer”).

Annel de Noré

Inmiddels bouwt ze aan een imposant oeuvre en heeft ze bij Uitgeverij In de Knipscheer zes titels op haar naam staan met als voorlopig magnum opus Lambarosa dat anderhalf jaar geleden verscheen, een fascinerende versmelting van drie verhalen. De spotlight heeft nog veel te weinig gestaan op deze magnifieke roman, waarover ze zelf zegt: “De schepper van een roman is een god, een duivel, een goochelaar die wil dat je huilt, lacht, droomt, walgt.”

De Epiloog wordt live gestreamd en technisch mogelijk gemaakt door de Pletterij, centrum voor debat en cultuur in Haarlem.

AANVANG LIVESTREAM 16.00 UUR.

Dee livestream is te volgen op de homepage van debat- en cultuurpodium Pletterij, op hun Facebook-pagina of op hun Youtube-kanaal. Op het moment van de uitzending openen zich op deze drie platforms vensters met de livebeelden. Een inlogcode is niet nodig. Op de laatste twee media kunt u de uitzending later ook terugzien.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter