blog | werkgroep caraïbische letteren

Communicatie

De Rijksdienst Caribisch Nederland organiseert in september het derde congres ‘Communicatie Kracht van het Koninkrijk’ in het World Trade Center op Curaçao. 

verbinding, kennisoverdracht en samenwerking van de West met het moederland / foto Aart G. Broek

Het congres is voor communicatieprofessionals van Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Nederland en Suriname. Het doel van het evenement is om verbinding, kennisoverdracht en samenwerking te bevorderen. Het congres wordt gefinancierd door het ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het ministerie Veiligheid en Justitie.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 en vrijdag 2 september. Het programma bestaat uit verschillende sprekers en onderwerpen, waaronder de workshop ‘Crisiscommunicatie: Samenwerken in het oog van de storm’. Deze workshop is ook toegankelijk voor geïnteresseerden die niet deelnemen aan het congres. 

Redactie Nu.cw|18 juli 2022

Aart G. Broek - Verbinding XIV - www.klasse-oplossingen.nl

Kijkt u ook zo uit naar het congres ‘Communicatie Kracht van het Koninkrijk’ dat op 1 en 2 september in opdracht van de Rijksoverheid in het Caribisch deel van het Koninkrijk (zou daarmee de Rijksministerraad worden bedoeld of is de Coho-club zwart aan het bijklussen?) op Curaçao wordt gehouden? Het congres richt zich op communicatieprofessionals van de overheden …

Lees voor de kritische aantekening verder op de website Dossier Koninkrijksrelaties, 27 augustus 2022.

on 27.08.2022 at 13:32
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter