blog | werkgroep caraïbische letteren

Het huis van alle talen

Het Huis van alle Talen is samenwerkingsplatform voor co-creatie. De collecties in de OBA zijn de voedingsbodem voor dialoog tussen verschillende talen en culturen. Het Huis werkt samen met bestaande communities en ambassadeurs binnen gemeenschappen of (sub)culturen. Samen met deze partners geeft Het Huis vorm en inhoud aan de collectie en activiteiten. Eén van deze partners is de Werkgroep Caraïbische Letteren.

Logo Caraibische Letteren / ontwerp Bert Kienjet

Het Huis van alle Talen vind je in OBA Oosterdok. In de houten kasten verdeeld over verschillende verdiepingen (vanaf de 3e verdieping) staat een grote internationale boekencollectie. Maar je vindt het Huis van alle Talen ook in de stad, met 180 nationaliteiten en 360 verschillende talen, en bij onze partners. In de OBA komen deze partners, verhalen en talen samen. Een van die talen is het Papiaments.

De beeldend kunstenaar Bert Kienjet verzorgde het logo voor de Caraibische collectie in Het Huis van alle Talen in OBA, die door de Werkgroep Caraibische Letteren werd opgezet en wordt uitgebouwd.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter