blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Marian Markelo X Spiritualiteit als sleutel naar de vrijheid!

Becoming You organiseert op zondag 24 november i.v.m. onafhankelijkheidsdag van Suriname(1975), een symposium onder de tite Marian Markelo X Spiritualiteit als sleutel naar de vrijheid x Winti. Winti is de Afro-Surinaamse cultuur met sociale, medische en religieuze aspecten, waarvan het religieuze aspect de basis is.

Marian Markelo

Hoofdspreker van symposium is Winitipriesteres Marian “ Nana Efua ”Markelo. Deze dag staat in het teken van verbindingen binnen de Afro Diaspora met als thema spirituele groei . De deelnemers krijgen de gelegenheid om zichzelf uit te dagen en hebben achteraf de mogelijkheid om vragen te stellen via een nagesprek. Er is een minifair waar verschillende ondernemers zullen staan.

Dit is een event gaat over vrijheid en spiritualiteit. Twee onderwerpen die in deze tijd erg leven.

Het lijkt wel of alles op een climax af loopt. Steeds meer agressie, ongeloof en vechten voor ons ego en voor onze idealen. Er is totaal geen structuur en samenwerking meer. Deze chaos veroorzaken we alleen maar om gelukkiger en vrijer te kunnen zijn. Het tegenovergestelde van al die wanorde en onrust is liefde en tevredenheid.Binnen de spiritualiteit gaat het om relatie, liefde, geluk en tevredenheid iets wat we met grote omwegen graag willen bereiken. Kies je dus de weg van de minste weerstand om jou vrijheid te bereiken dan kies je de spirituele weg.


Marian Markelo
Wintipriesteres Marian “Nana Efua” Markelo (1956). Als bekendste wintipriesteres van Nederland houdt ze zich bezig met:
Winti-educatieactiviteiten en het begeleiden van individuen en of gezinnen bij allerlei rituelen die met welzijn te maken hebben op een winti holistische wijze. Nana Efua is ook bekend van haar grote muziek- en dansfeesten ter ere van de natuurkrachten.

  • Zondag 24 november 2019 van 15:00 – 22:00
  • Heesterveld 74, 1102SB Amsterdam
  • Tickets via Eventbrite
    • NormalVerkoop eindigt op 25 Nov om 18, € 15,00 uur
  • Inloop vanaf 15;00, start 16.00u EINDE 22:00U

Vvk link o.a. met ideal:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-marian-markelo-x-spiritualiteit-als-sleutel-naar-de-vrijheid-x-winti-77812197377

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter