blog | werkgroep caraïbische letteren

Tipiko: Antilliaanse muziek en seú

Verlang je naar Caribische sferen? Kom samen met Tipiko Den Haag genieten van de viering van het oogstfeest van Curaçao, Aruba en Bonaire! Met muziek, dans en een meeslepend theaterstuk.

 

Tipiko Den Haag speelt op vrijdag 7 juli live de mooiste muzieksoorten van de eilanden. De ontvangst in het Theatercafé is met statige Antilliaanse walsen en mazurka’s. Later klinken de ophitsende tumba en seú en op het eind van de avond danst u heerlijk mee met de Bonairiaanse simadán!

Het muziektheaterstuk ‘Seú’ vertelt het verhaal van Ronny, een jonge Curaçaose jongen, die de grote fout begaat om de magische tambú-trommel van zijn Opa te stelen. Vanaf dat moment gaat alles verkeerd, ook in de liefde… Kan hij zijn fout nog ongedaan maken?

De zang is in het Papiamentu, het theaterstuk is in het Nederlands. Iedereen kan dus meegenieten van dit bijzondere Caribische verhaal.

Programma
18.30 uur: Antilliaanse wals & mazurka’s in het Theatercafé
19.00 uur: Muziektheater: ‘SEÚ!’ in de kleine zaal
Aansluitend: hapjes, drankjes & napraten
Afsluiting (tot 21.30u): dansen en genieten van Simadán muziek van Bonaire

 

Koop je kaartje bij voorkeur op de site van Theater Zuidplein:

Seú + Simadán = Fiesta

Kaartje in de voorverkoop gekocht? Dan krijg je na afloop een gratis single van het liefdeslied ‘Hoja en blanco’ van Tipiko Den Haag & Kookaburra (zolang de voorraad strekt).

Koop je kaartje op tijd, want op=op!

Graag tot ziens op 7 juli!

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter