blog | werkgroep caraïbische letteren

Alphons Levens signeert nieuwe bundel

Van Alphons Levens zijn vijf dichtbundels en vier bundels verhalen verschenen. Hij signeert binnenkort in Paramaribo zijn nieuwste dichtbundel Zodat wij niet vergeten – gedichten en gedachten voor wie tegen verderf en voor vooruitgang is.

Levens zodat wij niet vergeten

 

In totaal zijn nu vijf dichtbundels en vier verhaalboeken van Levens gepubliceerd. De omslagillustratie is van de hand van Winston van der Bok en voor de grafische verwerking heeft Vaco Press N.V. gezorgd. ‘Ik prijs me gelukkig, dat over mijn boeken in de loop der jaren goede recensies zijn geschreven. Scholieren en studenten lezen ze in de archieven en bibliotheken na voor het houden van hun spreekbeurten en het schrijven van hun scripties’, aldus Levens.

‘In 2010 heeft de neerlandicus en schrijver Robby Parabirsing, alias Rappa, 41 reacties van andere schrijvers op mijn dichten gebundeld in het boek 41 spontane reacties op het gedicht “Recreëren te Domburg”.

Levens signeert zijn nieuwste dichtbundel:
* zaterdag 24 oktober van tien uur ‘s morgens tot twaalf uur ‘s middags in boekhandel Vaco aan de Domineestraat 26, en
* woensdag 28 oktober van acht uur ‘s avonds tot tien uur ‘s avonds in Tori Oso aan de Frederik Derbystraat 76 (Inloop vanaf half acht). Op deze avond zullen nog meer nieuwe Surinaamse boeken worden gepresenteerd.

Zodat wij niet vergeten zal in Suriname in alle boekwinkels verkrijgbaar zijn voor Srd 20,- en net als de andere boeken van Alphons Levens in Nederland en België via www.suribooks.com.

 

1 comment to “Alphons Levens signeert nieuwe bundel”

 • Mooi Alphons Levens!

  Honderdjaar later zal men willen weten over de geschiedenis!
  Dan gaan ze brokstukken terug-vinden in jouw gedichten!
  Op die manier zal jij wel misschien de enige dichter zijn die de tand des tijd zal overleven!

  S.Y.A.

Your comment please...

 • RSS
 • Facebook
 • Twitter