blog | werkgroep caraïbische letteren

Masterclasses willen diversiteit media vergroten

2017 wordt een fantastisch journalistiek jaar! Wij gaan dit jaar de diversiteit bij de Nederlandse media vergroten. Jij kan daar aan bijdragen.

Via masterclasses van topjournalisten brengen we ons goede voornemen direct in de praktijk.

 

journalistiek

Stel je voor hoe het is voor jou als high potential in de journalistiek om te werken op een gerenommeerde redactie… Stel je voor hoe het is als jij vanuit een brede blik op onze samenleving een inhoudelijke en constructieve bijdrage kunt leveren aan de uitdagingen waar we voor staan.

Het is een gegeven dat de redacties voor maar 2% bestaan uit mensen met een diverse achtergrond. Dat kan veranderen. Als jij meedoet aan ons gratis initiatief ben jij na het volgen van zes masterclasses de ideale kandidaat voor gerenommeerde redacties. En blijf je liever freelancer? Ook dat is prima. Na het volgen van de masterclasses heb jij je netwerk enorm uitgebreid. Daardoor heb je toegang tot belangrijke redacties waardoor het een stuk makkelijker voor je wordt om opdrachten te genereren.

Ben jij zo’n high potential die een goede carrière in de journalistiek wil? We hebben maar 30 plekken. Als je je nu hier inschrijft voor de maillijst ontvang je het programma en krijg je voorrang op de aanmeldprocedure.

Ken jij iemand die hier ook heel veel aan zou hebben, stuur dit bericht dan onmiddellijk door. Er is namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Schrijf je in en ontvang het programma
Het Brede Netwerk van journalisten die het al ‘gemaakt hebben’, biedt jou de kans ertussen te komen…

Ben jij een high potential met de skills van een goede journalist en lukte het je vooralsnog niet aan het werk te komen bij de grote mediaredacties? Dit is jóúw opstap naar de journalistiek.

En dé weg naar meer diversiteit in de media.

De beste wensen!

Namens de initiatiefnemers,

Geesje van Haren

Project coördinator

 

[wel jammer dat in deze functie een knots van een taalfout staat, het moet toch echt zijn: projectcoördinator – red. CU]

1 comment to “Masterclasses willen diversiteit media vergroten”

  • supergoed initiatief!
    Ik meld me bij deze aan.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter